Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szállás és vendéglátás képes leírás - Fertőrákos.tlap.hu
részletek »

Szállás és vendéglátás - Fertőrákos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fertorakos.tlap.hu » Szállás és vendéglátás
Keresés
Találatok száma - 14 db
Capitans Panzió

Capitans Panzió

Panziónk a Fertőrákosi kikötőhöz tartozik, és a csodálatos élővilággal rendelkező Fertő-tó partján található! Bármely évszakban látogat el hozzánk, a természet mindig a szebbik arcát mutatja önnek.

Charlie Apartman

Charlie Apartman

A faluban számos idegenforgalmi látnivaló található, a Fertő tó pedig a vízisportok szerelmeseinek nyújt számos izgalmas elfoglaltságot. A Kőfejtőben az ünnepi hetek ideje alatt barlangszínház működik. A szállás közelében játszótér, orvosi rendelő, cukrászda, étterem, borozó, valamint kerékpárkölcsönző található. Három kilométeres körzetben horgászat, szörfözés, vitorlázás, kikötő és strand!

Diána Vendégház

Diána Vendégház

A Diána Vendégház Soprontól 10 km-re, Fertőrákoson, a Béke köz 7. szám alatt található. Gyermekbarát környezet (hinta, homokozó), nagy füves udvar sportolási lehetőséggel (foci, ping-pong, kosárlabda, tollas). Vendégeink részére felszerelt konyha ill. az udvaron grillezési lehetőség áll rendelkezésre. Szobáink 2, 3 ill. 4 ágyasak, külön bejárattal, zuhanyzó, WC-vel, televízióval, közös társalgó helységgel, ahol a reggelit tálaljuk, és amely az esti közös időtöltésre is alkalmas. Az udvaron nádfedeles pavilonok állnak, amelyek a nyári esték kellemes, romantikus hangulatát biztosítják. Kertünkben termő, az évadnak megfelelő gyümölcsöket a nálunk megszállók is kedvükre fogyaszthatják.

Fertőrákosi albérlet

Fertőrákosi albérlet

A Fertőrákos központjában kialakított albérleti szobák a Sopronban, Sopron környékén vagy Ausztriában dolgozó munkavállalóknak jelentenek segítséget. Ezek a szálláshelyek ideális megoldást nyújtanak azoknak, akik távolabb laknak és így nem tudnak naponta a munkahelyük és az otthonuk között ingázni.

Fuchs Apartman

Fuchs Apartman

1996-ban nyitottuk meg apartman házunkat a Fertő tó partján fekvő településen Fertőrákoson. A Fertő-tó és környéke a Magyar-Osztrák Fertőhansági Nemzeti Park része. Így garantáltan biztos kikapcsolódás várja azon vendégeinket akik távolabbról érkezve itt töltik pihenésüket. Fertőrákos történelmének legrégebbi emléke, a Pannon-tenger visszahúzódásának maradványa, a Kőfejtő, melynek mészkőfalaiban rengeteg gerinctelen állat - kagylók, csigák - maradványa található. Fertőrákos további látnivalóiról Fertőrákos honlapján kaphat bővebb információt. Apartman házunk szolgáltatásairól honlapunkon teljeskörü felvilágosítást kaphat.

Hermann Pincészet

Hermann Pincészet

Cégünk családi vállakozás, a fő hangsúly az oltványtermelésen és szőlőszaporító alapanyag nagykereskedelmi forgalmazásán van. Az Európai Unióhoz való csatlakozás megkönnyítette kapcsolatainkat a külföldi szőlőiskolákkal (Ausztria, Szlovákia, Csehország, Olaszország, Németország, Franciaország, Horvátország). Szőlő területünk 6 Ha üzemi törzsültetvény (2,5 nemes, 3,5 alany), melyet rendszeresen több hatóság ellenőriz, jegyzőkönyvez. Minden borszőlő fajtára kiterjedő oltványkészletünk mellett a rezisztens és mag nélküli szőlőfajták is kaphatók. Gyomírtószer nélküli szőlő ápolás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a zöldmunkára, termés korlátozásra, fürtválogatásra.

Horváth Ház Panzió

Horváth Ház Panzió

Soprontól 10 km-re, a Fertő tó partján Fertőrákoson, a falu központjában, a Fő utcában található. Csendes, családias környezetben, szép kilátással, kétágyas vendégszobákkal (WC, zuhanyozó, mosdó, SAT-TV) várja vendégeit, a falusi turizmus szolgálatában.

Huber Panzió és Étterem

Huber Panzió és Étterem

Fontosnak tartjuk, hogy mindig az Ön igényeinek megfelelően alakítsuk külsőnket és olyan módon nyújtsunk információt, ahogyan az a legkényelmesebb. Reméljük, hamarosan Önt vendégeink között tudhatjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy a jobb oldali menüben a 'Virtuális séta' menüpontra kattintva, bejárhatja szinte az egész éttermet, így betekintést nyerhet már ideérkezése előtt is a csodálatos 19. századi miliőbe.

Mithrasz Étterem

Mithrasz Étterem

Vendéglőnk a fertőrákosi Kőfejtőtől 200m-re, közvetlenül a Fertőrákos - Mörbisch határátkelő bevezető útja mellett található. Az étterem teraszáról páratlan kilátás nyílik a Fertő tóra. Az étterem előtt kényelmes parkoló várja a gépkocsival érkezőket. Ülőhelyek száma: étterem 70 fő, fedett-nyitott terasz 200 fő.

Hirdetés
Öreg Halász Csárda

Öreg Halász Csárda

Éttermünk hangulatos, a Fő utca zajától mentes környezetben helyezkedik el. Halételek, halkülönlegességek bőséges választéka mellett vad-, sertés és szárnyas ételekkel várjuk kedves régi és új vendégeinket. A környéken egyedülálló édesvízi halválsztékkal rendelkezünk (ponty, fogas, amúr, angolna, harcsa, busa). Házi, saját termelésű és minőségi palackozott borokkal várjuk a borkedvelőket. Halételeink frissességét haltárolónkkal garantáljuk. Az étterem befogadóképessége 35 fő, a teraszon 90 főt tudunk vendégül látni.

Puskás Sörkert

Puskás Sörkert

Szeretettel üdvözöljük Önöket az ezredfordulón megnyílt vendéglőnkben. A hagyomány folytatva állunk a vendégek rendelkezésére, hiszen az épület évtizedeken keresztül Fertőrákos meghatározó vendéglátó egysége volt, vagyis az Alsó. Az épületet a mai igényeket kielégítve átépíttettük, felújíttattuk, megtartva a régi jellegét, a falusias hangulatát.

Szűts Panzió

Szűts Panzió

Csendes, nyugodt környezetben, nagy, zárt udvarral, a gépkocsik részére parkolókkal, kerékpártárolóval és igényesen berendezett szobákkal várjuk kedves vendégeinket. Szolgáltatásaink: Zárt parkoló, grillező hely, kerékpár-kölcsönzés, színes TV, hinta, homokozó, kutya bevihető, internet, hűtőszekrény, fürdőszobás szobák, reggeli, németül beszélünk, kerékpár-tároló, pihenőkert, apartman, sajátbor, bogrács.

Várfal Panzió

Várfal Panzió

Családi vállalkozásunkat 1989-ben alapítottuk Sopron, illetve a Fertő tó közvetlen közelében fekvő Fertőrákoson. Panziónk történelmi környezetben, a középkori városfal tövében található, Fertőrákos központjában. A település, fekvésének köszönhetően ideális kiindulópont mindazok számára, akik a Fertő-táj és a Nemzeti Park felfedezésére, Sopron történelmi belvárosának megismerésére, illetve ausztriai szomszédolásra készülnek. Igény esetén szívesen nyújtunk segítséget a szabadidő tartalmas eltöltésének megtervezésében. Kirándulások, programok koordinálásával, borkóstolók, soproni városnézés, Fertő tavi madárlesés vagy kenutúra megszervezésével tesszük színesebbé nyaralását.

Vendéglátóhelyek Fertőrákoson

Vendéglátóhelyek Fertőrákoson

Soprontól északkeletre a Fertő-tó közelében fekvő település. Vonzereje többirányú, természeti környezete, a kőfejtő érdekes látványa az itt zajló kulturális rendezvények és műemlékei. Nevét az oklevelek röviddel a honfoglalás után már említik. A XIV. században már jelentős település. A török veszély idején valóságos kis központtá fejlődött, mezővárosi jogot kapott és a győri püspök is egy időre ide helyezte át székhelyét.

Tuti menü